|
|
|
| ثبت نام سريع | |
|
کاربر گرامي! ثبت نام تنها چند لحظه وقت شما را مي گيرد اما با اين کار شما قادر به استفاده از تمام امکانات سايت خواهيد شد. | |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
چند تا عکس از خودم(انزو) که سر ضبط يک کليپ گرفتم -
اين هم عکس ها http://www.4shared.com/photo/WB8hnyR-/qzpvty.html ______________________________ کمتر میام |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
پاسخ:چند تا عکس از خودم(انزو) که سر ضبط يک کليپ گرفتم
باحال بود ______________________________ ( فقط خودت باش ) آهنگ های Hip-Hop Boyz رو حتما دانلود کنید لینک ها : 1.هیپ هاپ پارتی 2.توی پارتی 3.نامه 4.تک و تنها 5.دلم تنگ شده به وبلاگه من هم یه سری بزنید: Hip-HopBoyz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
قيافم چه طور بود ______________________________ کمتر میام |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
خوب بود --- کليپش کي مياد بيرون ؟
______________________________ ( فقط خودت باش ) آهنگ های Hip-Hop Boyz رو حتما دانلود کنید لینک ها : 1.هیپ هاپ پارتی 2.توی پارتی 3.نامه 4.تک و تنها 5.دلم تنگ شده به وبلاگه من هم یه سری بزنید: Hip-HopBoyz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
خوب که چي؟؟؟؟ الان بايد بنويسم.......: واي واي انزو انزو............ هه. ______________________________ خواننده ی مورد علاقه ی من تا ابد : Shakira >/>>/>/a>>/>www.bigdanlod.blogdoon.com : *** بزرگترین مرجع دانلود رایگان *** DownLoad MV - I Need Tiger(Album) ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
اقاي ديجي ام وي حسود هرگز نياسود ______________________________ کمتر میام |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
اقا ياسين کليپش تا دوهفته ديگه مياد بيرون ______________________________ کمتر میام |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
پس تو سايت هم بزار تا ما بتونيم دانلود کنيم ما که بخيل نيستيم،هر کي که واسه کارش ارزش قائله و زحمت ميکشه اميدوارم موفق باشه ______________________________ مشکلاتو تحمل میکنم چون چاره ای نیست یادگاریم از این زمونه یه دل پر کینه ست با گونه ای خیس |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
منم آرزوم همينه که چشم پيشرفت همديگه رو داشته باشيم نه اينکه واسه همديگه دست انداز باشيم ______________________________ آهنگ های Hip-Hop Boyz رو حتما دانلود کنید لینک ها : 1.هیپ هاپ پارتی 2.توی پارتی 3.نامه 4.تک و تنها 5.دلم تنگ شده به وبلاگ های من سر بزنید : 1.Hip-HopBoyz --------------------------- 2.ZoodBia |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
حوصله نداشتم برم دانلود کنم کليپ رو کذاشتي دانلود ميکنم ______________________________
به عقاید یکدیگر احترام بگذارید برای تشکر فقط روی گزینه ی tanks کلیک کنید و از ارسال پست های اسپم خودداری کنید |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
دو هفته شد ها............. نمي زاري؟؟؟؟ ______________________________ هدفت اینه که تو رپ سرشناس بشی ولی آریانس جلوی تو سد راس بشین |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
فکر نکنم ______________________________ آهنگ های Hip-Hop Boyz رو حتما دانلود کنید لینک ها : 1.هیپ هاپ پارتی 2.توی پارتی 3.نامه 4.تک و تنها 5.دلم تنگ شده به وبلاگ های من سر بزنید : 1.Hip-HopBoyz --------------------------- 2.ZoodBia |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
اقا من هيچکسم چرا باور نمي کنين ______________________________ هدفت اینه که تو رپ سرشناس بشی ولی آریانس جلوی تو سد راس بشین |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
آره ميدونم ______________________________ آهنگ های Hip-Hop Boyz رو حتما دانلود کنید لینک ها : 1.هیپ هاپ پارتی 2.توی پارتی 3.نامه 4.تک و تنها 5.دلم تنگ شده به وبلاگ های من سر بزنید : 1.Hip-HopBoyz --------------------------- 2.ZoodBia |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ممنون که فهميدي من هيچکسم. اگه تو نبودي من چجوري ثابت ميکردم؟؟؟؟ ______________________________ هدفت اینه که تو رپ سرشناس بشی ولی آریانس جلوی تو سد راس بشین |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
به سختي ______________________________ آهنگ های Hip-Hop Boyz رو حتما دانلود کنید لینک ها : 1.هیپ هاپ پارتی 2.توی پارتی 3.نامه 4.تک و تنها 5.دلم تنگ شده به وبلاگ های من سر بزنید : 1.Hip-HopBoyz --------------------------- 2.ZoodBia |
| پاسخ سريع به مطلب | ||
|
| | |
|
تالار اصلي >>عکس >>چند تا عکس از خودم(انزو) که سر ضبط يک کليپ گرفتم |
|
|