|
|
|
| ثبت نام سريع | |
|
کاربر گرامي! ثبت نام تنها چند لحظه وقت شما را مي گيرد اما با اين کار شما قادر به استفاده از تمام امکانات سايت خواهيد شد. | |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
حال کن
اين هم کرک اف ال 9 اگه خراب بود ديگه منو ببخش (امتحانش نکردم نميدونم درسته يا نه)
______________________________ آهنگ های Hip-Hop Boyz رو حتما دانلود کنید لینک ها : 1.هیپ هاپ پارتی 2.توی پارتی 3.نامه 4.تک و تنها 5.دلم تنگ شده به وبلاگ های من سر بزنید : 1.Hip-HopBoyz --------------------------- 2.ZoodBia |
| اين کاربر از Trick Master بابت اين پست سودمند تشکر کرده اند. |
wow(1/5/1389 - 13:58:52)
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
پاسخ:کرک Fl studio 9
داداش دمت جيز کار کرد. مرسي مرسي مرسي مرسي مرسي يه تشکرم واست ميزنم ______________________________ wow |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
خواهش مي کنم ______________________________ آهنگ های Hip-Hop Boyz رو حتما دانلود کنید لینک ها : 1.هیپ هاپ پارتی 2.توی پارتی 3.نامه 4.تک و تنها 5.دلم تنگ شده به وبلاگ های من سر بزنید : 1.Hip-HopBoyz --------------------------- 2.ZoodBia |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
مرسي که کار اين دوستمون رو راه انداختي.............. من هم همين الان پيداش کردم....ميخواستم تايپيکشو بزنم که تو زحمتشو کشيدي........ مرسي....... ______________________________ خواننده ی مورد علاقه ی من تا ابد : Shakira >/>>/>/a>>/>www.bigdanlod.blogdoon.com : *** بزرگترین مرجع دانلود رایگان *** DownLoad MV - I Need Tiger(Album) ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ام وي دسته توهم درد نکنه ______________________________ wow |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
خواهش.. ولي من که کاري نکردم...همه کارهارو تريک عزيز کزد........ ______________________________ خواننده ی مورد علاقه ی من تا ابد : Shakira >/>>/>/a>>/>www.bigdanlod.blogdoon.com : *** بزرگترین مرجع دانلود رایگان *** DownLoad MV - I Need Tiger(Album) ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
همين که به فکر راه انداختنه کارم بودي خودش صدتا کاره ______________________________ wow |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
حرف قششنگي....زدي........مرسي... ______________________________ خواننده ی مورد علاقه ی من تا ابد : Shakira >/>>/>/a>>/>www.bigdanlod.blogdoon.com : *** بزرگترین مرجع دانلود رایگان *** DownLoad MV - I Need Tiger(Album) ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
اختيار داريد اينجوري صحبت مي کنيد آدم خجالت ميکشه ______________________________ آهنگ های Hip-Hop Boyz رو حتما دانلود کنید لینک ها : 1.هیپ هاپ پارتی 2.توی پارتی 3.نامه 4.تک و تنها 5.دلم تنگ شده به وبلاگ های من سر بزنید : 1.Hip-HopBoyz --------------------------- 2.ZoodBia |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
هه.هه.... خجالت نداره که... ______________________________ خواننده ی مورد علاقه ی من تا ابد : Shakira >/>>/>/a>>/>www.bigdanlod.blogdoon.com : *** بزرگترین مرجع دانلود رایگان *** DownLoad MV - I Need Tiger(Album) ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
چرا داره ______________________________ آهنگ های Hip-Hop Boyz رو حتما دانلود کنید لینک ها : 1.هیپ هاپ پارتی 2.توی پارتی 3.نامه 4.تک و تنها 5.دلم تنگ شده به وبلاگ های من سر بزنید : 1.Hip-HopBoyz --------------------------- 2.ZoodBia |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
نه...نداره... ______________________________ خواننده ی مورد علاقه ی من تا ابد : Shakira >/>>/>/a>>/>www.bigdanlod.blogdoon.com : *** بزرگترین مرجع دانلود رایگان *** DownLoad MV - I Need Tiger(Album) ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
باشه نداره ______________________________ آهنگ های Hip-Hop Boyz رو حتما دانلود کنید لینک ها : 1.هیپ هاپ پارتی 2.توی پارتی 3.نامه 4.تک و تنها 5.دلم تنگ شده به وبلاگ های من سر بزنید : 1.Hip-HopBoyz --------------------------- 2.ZoodBia |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ديدي.....نداره.....
______________________________ خواننده ی مورد علاقه ی من تا ابد : Shakira >/>>/>/a>>/>www.bigdanlod.blogdoon.com : *** بزرگترین مرجع دانلود رایگان *** DownLoad MV - I Need Tiger(Album) ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
تو راست ميگي ______________________________ آهنگ های Hip-Hop Boyz رو حتما دانلود کنید لینک ها : 1.هیپ هاپ پارتی 2.توی پارتی 3.نامه 4.تک و تنها 5.دلم تنگ شده به وبلاگ های من سر بزنید : 1.Hip-HopBoyz --------------------------- 2.ZoodBia |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
من هميشه راست ميکم.... و در زندگي يه فرد بسيار سالمي بودم...
______________________________ خواننده ی مورد علاقه ی من تا ابد : Shakira >/>>/>/a>>/>www.bigdanlod.blogdoon.com : *** بزرگترین مرجع دانلود رایگان *** DownLoad MV - I Need Tiger(Album) ...
|
| پاسخ سريع به مطلب | ||
|
| | |
|
تالار اصلي >>ساخت آهنگ با کامپيوتر >>کرک Fl studio 9 |
|
|